• GRATIS VERZENDING EN
  • GRATIS RETOURZENDING
  • 14 DAGEN GARANTIE
  • SNELLE LEVERTIJD

Vloerkleden 300 x 200 cm

Een tapijt met de afmeting 200x300 cm is steeds populairder geworden voor in de woonkamer. Een tapijt in 200 x 30 cm lijst een kamer met een normaalgrote bank en tv-meubel op een mooie manier in. Tapijten in 200 x 300 cm zijn er genoeg, vrijwel alle modellen worden - dankzij de populariteit - in deze afmeting gemaakt en u kunt hierin dan ook onder andere Kelim-tapijten en andere oosterse tapijten vinden.

+ Meer-
Kleur
Lengte
Breedte
Prijs
Sorteer op

Huidige filters:

Verwijderen

Mooie tapijten in 200x300 cm.

Dit is een productgroep die erg veel mooie tapijten omvat. Als we een aantal tapijten mogen aanbevelen om eens te bekijken dan zijn dat de Beni Ourain tapijten, bekend om hun witte wol en kruispatronen in zwart. Andere geweldige tapijten zijn onze wollen vloerkleden en viscose vloerkleden in deze categorie, tapijten 200x300 cm. Een nieuwe categorie bij Trendcarpet is het trendy sisal vloerkleed, dat samen met de andere natuurtapijten, henneptapijten en jute vloerkleden ontzettend populair geworden zijn. Ook van deze tapijten kunt u er genoeg vinden bij deze categorie.

Alle tapijten 200x300 worden direct verstuurd.

Naast sisal vloerkleden zijn ook alle andere tapijten in 200x300 op voorraad en worden meteen verzonden. Als u voor 14uur besteld, dan wordt uw tapijt dezelfde dag verstuurd, anders de dag erna. Bij de kassa kunt u kiezen om veilig te betalen per factuur indien u uw 200x300 tapijt eerst thuis wilt ontvangen en pas achteraf wilt betalen. U kunt er ook voor kiezen om te betalen met uw creditcard of per bankoverschrijving.

 

Meest bekeken producten
Populaire tapijten
TREND 2020 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆