Tapijten voor de hal

Het vinden van een mooi tapijt voor in de hal kan een echte uitdaging zijn. Tapijten voor in de hal kunnen natuurlijk verschillende vormen hebben, maar de meeste mensen zijn op zoek naar een langwerpige mat voor in hun hal en u kunt bij ons dan ook vooral dit soort tapijten vinden bij deze afdeling. De haltapijten van Trendcarpet, waaronder oosterse tapijten, ontworpen wollen vloerkleden of katoenen tapijten zijn mooi, trendy en van hoge kwaliteit. 

+ Meer-
Kleur
Lengte
Breedte
Type
Maat
Kamer
Vorm
Stijl
Prijs
Sorteer op

Huidige filters:

Verwijderen

Zoek in andere categorien

BUITENKLEED LOPERJUTE VLOERKLEED LOPERSISAL VLOERKLEED LOPERVODDENKLEED LOPERHOOGPOLIG VLOERKLEED LOPERPERZISCH TAPIJT LOPEROOSTERS VLOERKLEED LOPER | MAROKKAANSE BERBER TAPIJT LOPER | VLOERKLEDEN 80X300VLOERKLEDEN 80X200VLOERKLEDEN 70X200VLOERKLEDEN 80X250

Haltapijten in Kelim.

Kelim-tapijten zijn een tapijttype dat in grote delen van de Oriënt wordt geweven en verwijst naar een speciale weeftechniek die wat lastig te beschrijven is aan iemand die niet bekend is met weeftechniek. Eenvoudig gezegd betekent het dat er patronen ontstaan doordat de draden langs de breedte zich draaien wanneer het tijd is om van kleur te veranderen. Dit geeft de Kelim-tapijten een speciaal karakter, dat verder versterkt wordt door het feit dat de meeste van onze haltapijten Afghaans zijn; en velen de kenmerkende en mooie rode kleur gebruiken die waar het land om bekend staat.

Koop een hal tapijt met snelle levering en gratis verzending.

Maar u kunt ook Kelim-tapijten uit andere landen vinden en tapijten waarbij andere weeftechnieken gebruikt zijn. Ze hebben gemeen dat ze allemaal erg geschikt zijn voor in een hal, en hun oosterse uiterlijk maakt ze aanzienlijk anders dan westerse tapijten. U zult ook merken dat we haltapijten in verschillende maten en prijsklassen hebben, van iets goedkopere maar toch fascinerende, tot tapijten die echt laten zien dat u om de voeten van de gasten geeft. Met één van onze haltapijten in de hal bestaat het risico dat gasten en kennissen ergens tegenaan zullen lopen, simpelweg omdat ze nergens anders meer naar kunnen kijken.

Als u besloten heeft dat u graag een van onze haltapijten wilt kopen, dan kunt u op een snelle en gratis levering rekenen en tevens 14-daags (gratis) retourrecht.

Kies het perfecte vloerkleed hal met deze tips.

Een tapijt leggen in je hal kan een lonende ervaring zijn. Met zoveel opties in soorten, kleur, patroon en dikte is het leggen van een vloerkleed in je hal een warme en gastvrije keuze. Vloerkleden zijn het visitekaartje van je woning. Niet alleen in je woon- of eetkamer en andere delen van je huis, maar ook in de hal. Hier komen je gasten je woning binnen. Daarom wil je dat je vloerkleed hal niet alleen praktisch is, maar ook geweldig oogt in je interieur. In dit artikel leer je om het perfecte vloerkleed voor je hal te kiezen.

Waarop letten bij het kiezen van een vloerkleed hal?

Een gang zal altijd een drukbezochte plaats zijn. Gemorste vloeistoffen in de gang zullen niet zo'n probleem vormen. Maar in de herfst en winter kan je tapijt veel vuil, modderig schoeisel en mogelijk zelfs vocht opvangen. Denk je dat modderige schoenen een probleem zullen gaan vormen? Overweeg dan tapijten die gemakkelijk schoon te maken zijn en goed bestand zijn tegen vuil en vlekken. Het juiste tapijt voor een hal vinden, kan lastig zijn. Omdat het niet altijd kamers zijn met veel natuurlijk licht. Met dit in gedachten wil je misschien een lichtgekleurd tapijt. Hierdoor heb je bij het betreden van je huis niet het gevoel dat je een grot binnenloopt! Hou er aan de andere kant rekening mee dat gangen plaatsen zijn die veel vuil kunnen opvangen. Daarom wil je geen tapijt dat te licht van kleur is. Misschien kun je je hal voldoende verlichten met dakramen of glas in je deur om een ​​donker tapijt te leggen? Ook is de kans groot dat je vloerkleed hal in je woonkamer of slaapkamers zal vloeien. Kies daarom een tapijt dat het beste past bij alle ruimtes van het huis. Zuiver wollen tapijten zijn van nature veerkrachtig, vlek-, vuil- en vochtbestendig, zodat ze zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan de veranderende behoeften van verschillende kamers in huis.

Welk soort vloerkleed hal is gemakkelijk te reinigen?

Technologische vooruitgang heeft ertoe geleid dat synthetische tapijten uitstekende vlekbestendige eigenschappen hebben. Hierdoor wordt de tijd vertraagd die nodig is voordat vuil in de tapijtvezels van je vloerkleed hal doordringt. Over het algemeen is een wekelijkse stofzuiger voldoende om een tapijt schoon te houden, maar dat hangt natuurlijk af van hoeveel activiteit je tapijt ziet. Jaarlijkse professionele stoomreiniging geeft je tapijt een diepe en grondige reiniging en verlengt ook de levensduur. Een 100% puur wollen tapijt heeft een hoge mate van natuurlijk voorkomende vlek- en vochtbestendige eigenschappen. Daarom zijn deze tapijten ook gemakkelijk schoon te maken. Volg altijd de instructies van de fabrikant voor het vlekkeloos of diep reinigen van je tapijt. Shaggy luspolige tapijten zijn bijvoorbeeld heel eenvoudig en snel schoon te maken en dus ideaal voor je hal. Dit komt omdat vuil, pluisjes en gemorste vloeistoffen een tijdje op de lus blijven liggen.

Welk vloerkleed hal is het duurzaamst?

De duurzaamheid van een vloerkleed hal wordt over het algemeen bepaald door het type vezel en de pool. Maar tapijten die je in verschillende delen van je huis legt, kunnen op verschillende manieren duurzaam zijn. Een tapijt dat bijvoorbeeld wordt gelegd in een in een zonnige hal, moet goede lichtbestendige eigenschappen hebben om de tand des tijds te doorstaan. Het tapijt dat je kiest voor in je hal heeft vooral uitstekende vlek- en vochtbestendige eigenschappen nodig om vuil aan te kunnen. De meeste synthetische tapijtvezels van tegenwoordig worden behandeld om hun weerstand tegen vuil, vlekken en vervagen te vergroten, waardoor ze zeer duurzaam zijn. Zuiver wollen tapijten hebben een natuurlijke duurzaamheid, een hoge mate van vlek- en vochtbestendigheid en veerkracht. Wollen tapijten hebben bewezen dat ze er jarenlang geweldig blijven uitzien.

Welke kleur kiezen voor een vloerkleed hal?

De kleur van je tapijt in de hal zal waarschijnlijk dezelfde kleur hebben als je slaap- of woonkamer. Dit om een ​​continue kleurstroom door het hele huis te garanderen. Als je vloerkleed hal moet aansluiten op een andere tapijtkleur of vloer, zorg er dan voor dat de tonen goed samensmelten. De kleur van je haltapijt kan een directe indruk maken bij het betreden van de woning. Kies vooral een kleur waar je van houdt, maar tegelijkertijd ook een geschikte kleur is voor een gebied met veel voetverkeer.

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Stijl

TC Home

Klantenservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)