• GRATIS VERZENDING EN
  • GRATIS RETOURZENDING
  • 14 DAGEN GARANTIE
  • SNELLE LEVERTIJD

Sisal vloerkleden

Sisal vloerkleden zijn de laatste jaren extreem populair geworden. Een sisal vloerkleed heeft een natuurlijke look, is stevig, duurzaam en ecologisch. Sisal vloerkleden worden gemaakt van de sisalplant die groeit in Zuid-Amerika en Afrika en is naast de zojuist genoemde eigenschappen ook erg eenvoudig in onderhoud. Om deze reden is het erg gebruikelijk dat men een sisal vloerkleed koopt voor in de hal of keuken; kamers waar het vloerkleed blootgesteld wordt aan grotere risico's dan in andere kamers. Daarom is een sisal vloerkleed de juiste keuze voor deze ruimten.

+ Meer-
Kleur
Lengte
Breedte
Prijs
Sorteer op

Huidige filters:

Verwijderen

Sisal of jute vloerkleed?

Sisal vloerkleden en jute vloerkleden worden beide gemaakt van biologische planten en ze geven echt het gevoel dat ze direct uit de natuur gesprongen zijn. Jute en sisal vloerkleden lijken erg op elkaar. Beide zijn elegant, warm onder de voeten en hebben een vergelijkbaar uiterlijk. Maar er zijn enkele verschillen:

•    Een sisal vloerkleed heeft een natuurlijke kleur die wit (offwhite) of lichtbeige (crème) is. Sisal wordt gemaakt van de lange groene bladeren van de sisal plant en is sterker en duurzamer dan andere natuurlijke vezels. Vanwege deze sterkte worden er niet alleen vloerkleden van sisal gemaakt, maar bijvoorbeeld ook touwen.

•    Een sisal vloerkleed heeft een ontwerp dat wat ruwer is en meer patroon heeft en past beter in kamers waar het tapijt meer te verduren krijgt, zoals bijvoorbeeld de hal, keuken of woonkamer.

•    Jute is een iets goedkopere optie, omdat een sisal vloerkleed van een hogere kwaliteit is en langer meegaat. Sisal vloerkleden absorberen ook geluid beter dan jute vloerkleden.

Bestel uw sisal vloerkleed op maat met een korte levertijd.

U kunt zelf uw eigen afmetingen kiezen en uw vloerkleed toch snel ontvangen. Bij Trendcarpet duurt het slechts 1-2 weken vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst voor een vloerkleed met eigen gekozen afmetingen, tot het moment dat we het vloerkleed hebben gemaakt. Maten die op voorraad zijn (de meest verkochte) worden op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Alle sisal vloerkleden worden gratis geleverd en kunnen gratis geretourneerd worden.

Meest bekeken producten
Populaire tapijten
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Wij raden aan: Populaire hoogpolige vloerkleden

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Stijl

Klantenservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski