Keukenvloerkleden - vloerkleden van sisal of kunststof voor alle keukens.

Het vinden van een mooi keukenvloerkleed is misschien niet altijd even makkelijk. Vooral omdat een vloerkleed in de keuken vaak aan veel meer blootgesteld wordt dan in welke andere kamer dan ook, met eten en drinken dat zomaar ineens op de vloer of het vloerkleed terecht kan komen. Maar met een kunststof vloerkleed of sisal vloerkleed kunt u dit op een geweldige manier oplossen. U krijgt een mooi en populair keukenvloerkleed en een materiaal dat eenvoudig schoongemaakt kan worden. Bij de categorie keukenvloerkleden kunt u daarom al onze kunststof en sisal vloerkleden vinden. Deze vloerkleden zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar en kunnen ook op maat besteld worden aan de hand van de afmetingen die u nodig heeft voor uw keuken.

+ Meer-
Kleur
Lengte
Breedte
Type
Maat
Kamer
Vorm
Stijl
Prijs
Sorteer op

Huidige filters:

Verwijderen

Keukenvloerkleden die trendy en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Momenteel zijn sisal vloerkleden erg trendy, vanwege het natuurlijke materiaal en zoals hierboven beschreven voor hun mogelijkheid om in de keuken gebruikt te worden. Dankzij de platte binding van het vloerkleed is het gemakkelijk om schoon te houden. Als u het vloerkleed wilt gebruiken als keukenvloerkleed, dan is het goed als u 1) regelmatig stofzuigt of het vloerkleed buiten uitklopt, zodat het vuil niet vast blijft zitten. 2) als er eten, drinken of een andere vlek op het vloerkleed terecht is gekomen dan is het belangrijk om als volg te werk gaat:

•    Vul een emmer met water en giet hier een kleine hoeveelheid milde zeep in. Hebt u geen zeep, dan is een mix van azijn en water ook prima.

•    Week een schoon doekje en wrijf over de vlek. Het zou de vlek van uw vloerkleed moeten verwijderen.

Kiest u in de plaats voor een kunststof vloerkleed als keukenvloerkleed, dan is het nóg gemakkelijker om vlekken te verwijderen, want u hoeft dan alleen maar water en een doekje te gebruiken om te vlek weg te wrijven.

Gratis verzending & retournering op alle keukenvloerkleden.

Het bestellen van keukenvloerkleden bij Trendcarpet is veilig. Wij nemen alle verzendkosten voor onze rekening bij een bestelling en versturen uw vloerkleed binnen 24 uur als we de maat op voorraad hebben. Ook als uw keuken een op maat gemaakt vloerkleed nodig heeft hoeft u niet lang te wachten. Het duurt slechts maximaal 2 weken voor het maken van een kunststof vloerkleed of een sisal vloerkleed. Als u wilt kunt u ervoor kiezen om uw vloerkleed thuis te ontvangen, alvorens u betaalt. U kunt in dat geval kiezen om te betalen per factuur, zonder extra kosten.

 

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Stijl

TC Home

Klantenservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)