Perzisch tapijt 200x300

Een Perzisch tapijt 200x300 staat bekend om de diepe, rode kleuren en de bijzondere, authentieke patronen. Bij Trendcarpet heb je volop keuze uit verschillende, mooie ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor de traditionele vormen als ruiten en bloempatronen. Of kijk eens bij het Perzisch tapijt 200x300 met een opvallend streeppatroon, of in een lichte beige kleur.

+ Meer-
Kleur
Lengte
Breedte
Type
Maat
Vorm
Stijl
Prijs
Sorteer op

Huidige filters:

Verwijderen

Een Perzisch tapijt 2x3 staat mooi in een klassiek interieur, maar kan ook in een modern interieur een echte blikvanger zijn. Zeker omdat een Perzisch tapijt 2x3 vrolijke kleuren heeft. Of denk aan de mooie, traditionele patronen die zo kenmerkend zijn bij dit bijzondere tapijt. De tapijten zijn bijvoorbeeld van schapenwol en van hoge kwaliteit.

Een perzisch tapijt 200x300 in iedere kamer

Een Perzisch tapijt 200x300 is het pronkstuk van je woonkamer. Maar ook in andere kamers in huis komt het Perzisch tapijt 200x300 prima tot zijn recht. Wat denk je bijvoorbeeld van de studeerkamer, of op de slaapkamer? Het staat niet alleen mooi bij je meubels, het voelt ook nog eens lekker warm aan.

Een Perzisch tapijt 2x3 in iedere kamer

Het Perzisch tapijt 2x3 van Trendcarpet staat heel mooi op een opvallend plekje in je woonkamer. Leg het bijvoorbeeld tussen de eettafel en het zitgedeelte als een roomdivider. Of zorg voor warme voeten op je slaapkamer door twee bontgekleurde, katoenen Perzische tapijten aan weerskanten van je bed te leggen.

Vloerkleden

Klantenservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)