Voddenkleden

Voddenkleden zijn klassieke tapijten die in veel verschillende ontwerpen en maten verkrijgbaar zijn. Misschien wel de meest voorkomende is het voddenkleed dat in een hal, trap, kinderkamer of buitenshuis wordt geplaatst. In onze winkel vind je kleurrijke, veelkleurige en eenkleurige voddenkleden en velen van hen hebben prachtige ontwerpen. Alle voddenkleden zijn gemaakt van katoen.

Of je nu op zoek bent naar een groot of klein voddenkleed, wij hebben wel iets voor jou. Wil je een extra lang voddenkleed? We hebben voddenkleden van 300 cm en 400 cm lang.

In onze webshop vind je gemakkelijk leuke voddenkleden. Bekijk ons best verkopende voddenkleed Happy, dat door velen gewaardeerd wordt.

Voddenkleden in overvloed - hier kunt u het grootste assortiment voddenkleden van Scandinavië vinden. Kies voddenkleden van de Deense designhuizen Nordal en Rugsolid. Of het Zweedse Polytuft, Strehög, Stjerna en nog veel meer. Authentiek en onvervalst, spectaculaire en klassieke voddenkleden - dat is Trendcarpet.

+ Meer-
Kleur
Lengte
Breedte
Type
Maat
Kamer
Vorm
Stijl
Prijs
Sorteer op

Huidige filters:

Verwijderen

Voddenkleden zijn zelfgeweven, rustieke kunstwerken waarmee je de kamer kunt versieren om een rustieke stijl te bereiken, maar het tapijt past natuurlijk net zo goed in het moderne huis. Een reden waarom zoveel mensen ervoor kiezen om te decoreren met specifiek voddenkleden, kan zijn omdat deze tapijten zeer duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn, waardoor ze zeer praktisch zijn. Dit is ook de reden waarom veel mensen de voddenkleden in bijvoorbeeld de keuken of de hal plaatsen, omdat deze oppervlakken vaak worden blootgesteld aan veel vuil en vlekken. Veel voddenkleden komen ook terecht in het zomerhuisje waar ze dat gezellige en rustieke gevoel creëren dat velen in die omgeving willen.

Wasrichtlijnen

Na een tijdje heeft het tapijt misschien zware beproevingen doorstaan en zijn de kleuren langzaam maar zeker minder duidelijk geworden. Maar maak je geen zorgen, het voddenkleed kan met de hand worden gewassen, wat volgens ons een groot pluspunt is! Dit is het gemakkelijkst te doen met lauw water en wasmiddelen. Je kunt ook een vezelborstel gebruiken om vlekken te verwijderen.

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Stijl

TC Home

Klantenservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)