Voddenkleden

Voddenkleden zijn klassieke tapijten die in veel verschillende ontwerpen en maten verkrijgbaar zijn. Misschien wel de meest voorkomende is het voddenkleed dat in een hal, trap, kinderkamer of buitenshuis wordt geplaatst. In onze winkel vind je kleurrijke, veelkleurige en eenkleurige voddenkleden en velen van hen hebben prachtige ontwerpen. Alle voddenkleden zijn gemaakt van katoen.

Of je nu op zoek bent naar een groot of klein voddenkleed, wij hebben wel iets voor jou. Wil je een extra lang voddenkleed? We hebben voddenkleden van 300 cm en 400 cm lang.

In onze webshop vind je gemakkelijk leuke voddenkleden. Bekijk ons best verkopende voddenkleed Happy, dat door velen gewaardeerd wordt.

Voddenkleden in overvloed - hier kunt u het grootste assortiment voddenkleden van Scandinavië vinden. Kies voddenkleden van de Deense designhuizen Nordal en Rugsolid. Of het Zweedse Polytuft, Strehög, Stjerna en nog veel meer. Authentiek en onvervalst, spectaculaire en klassieke voddenkleden - dat is Trendcarpet.

+ Meer-
Kleur
Lengte
Breedte
Prijs
Sorteer op

Huidige filters:

Verwijderen