• GRATIS VERZENDING EN
  • GRATIS RETOURZENDING
  • 14 DAGEN GARANTIE
  • SNELLE LEVERTIJD

Vloerbedekking

Vloerbedekking van de grootste en toonaangevende Scandinavische fabrikant Ege Carpets zijn de markten ✓ hoogste kwaliteit ✓ meest milieuvriendelijke tapijten ✓ beste binnenklimaat ✓ Allergievriendelijke tapijten ✓ toonaangevend Scandinavisch design.

Het uitrollen van een nieuw kamerbreed tapijt in een kamer is het makkelijke gedeelte, het moeilijke deel is om te weten wat de vloer in de slaapkamer, de kinderkamer of een andere kamer in het huis waar het nieuwe kamerbreed tapijt ligt, bedekt.

Vloerbedekking van Ege - 100% veiligheid.

Van Herning op het prachtige Deense platteland, met zijn uitgestrekte open landschappen, vindt u een van Europa's oudste en meest traditionele tapijt geschiedenis. Van gere heeft Egetaepper (Ege tapijten) 100 jaar tapijten vervaardigd en op geen enkele andere plek zijn ze zo ver vooruit als het gaat om design, kwaliteit - maar vooral hebben ze een unieke set van milieu- en binnenklimaat certificeringen, waar de unieke wieg staat cradle certificering is de kers op de taart.

Vloerbedekking met alle binnenklimaat certificeringen.

Cradle to Cradle betekent dat het verbruik van hulpbronnen niet alleen zo min mogelijk klimatologische druk uitoefent, maar ook het milieu positief beïnvloedt. Door Vloerbedekking van gerecyclede materialen te produceren en de energie voor de productie afkomstig van scheeps centrales. Een tapijt tapijt van Ege wordt geproduceerd met de grootste aandacht voor het milieu, veiligheid en kwaliteit. De certificeringen zorgen ervoor dat uw ege tapijt ✓ is getest en geclassificeerd volgens de norm EN 1307 ✓ Getest op brand en rook ✓ goedgekeurd volgens EN 13501-1. ✓ CE-markering ✓ Permanent antistatisch ✓ Deens binnenklimaat gecertificeerd.

+ Meer-
Kleur
Breedte
Lengte
Prijs
Sorteer op

Huidige filters:

Verwijderen
Meest bekeken producten

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Klantenservice

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski