• GRATIS VERZENDING EN
  • GRATIS RETOURZENDING
  • 14 DAGEN GARANTIE
  • SNELLE LEVERTIJD

Rode vloerkleden

Van de rode tapijten die Trendcarpet verkoopt, is het rode Kelim-tapijt een grote bestseller. Het nieuw geproduceerde Afghaanse kelim-tapijt is, met zijn heldere kleuren en karakteristieke patronen, een geweldige keuze indien u op zoek bent naar een rood tapijt. Klassiek, smaakvol en modern tegelijk.

+ Meer-
Kleur
Lengte
Breedte
Prijs
Sorteer op

Huidige filters:

Verwijderen

Zoek in andere categorien

VLOERKLEED ROOD BEIGE | ROND VLOERKLEED ROODVLOERKLEED ROOD ZWARTVLOERKLEED ROOD DONKERROODVLOERKLEED ORANJE ROODVLOERKLEED ROOD BLAUWHOOGPOLIG VLOERKLEED ROODVLOERKLEED ROOD RONDE | VLOERKLEED ROOD PATROON

Rode tapijten van wol, katoen of viscose.

Trendcarpet heeft rode tapijten in alle materialen. Onder de nieuwe producten vindt u de Wilton-tapijten van Trendcarpet Art Line. Zeer betaalbare tapijten met een fantastisch design. Het materiaal is polypropyleen of viscose en de patronen en het ontwerp zijn erg mooi.

Koop rood tapijt met gratis verzending & retournering.

Alle tapijten in de categorie rode tapijten worden - net als alle andere tapijten bij Trendcarpet.nl - gratis verzonden en u kunt ook gratis retourneren. Over het algemeen zijn alle tapijten op voorraad en ze worden op werkdagen binnen 24 uur verzonden (dezelfde dag als de bestelling voor 14:00 uur geplaatst is).

Vloerkleed rood voor een koninklijk interieur

Met vloerkleden kun je bepaalde gebieden in een kamer visueel afbakenen en kale gangen opfleuren. Met hun gedurfde, warme kleur zijn rode vloerkleden vooral ideaal om de aandacht te vestigen op belangrijke delen van een kamer en kunnen ze onmiddellijk interesse toevoegen aan kale stukken vloer, zoals bijvoorbeeld in een gang. Welke sfeer je ook hoopt te bereiken met een vloerkleed rood, Trendcarpet kan je helpen de juiste vloerbedekking te vinden. Wij hebben een breed scala aan rode vloerkleden voor om het even welke kamer en interieur.

Denk buiten het kader met een vloerkleed rood

De huidige trend voor een tapijtkleur is gedurfd. Betekent dit dat als je trendy wilt zijn een felrood tapijt in je kamer moet neerleggen? Helemaal niet! Neutrale kleuren zijn zelfs populairder dan ooit omdat ze te veelzijdig zijn om uit de mode te gaan. Dat geldt ook voor een vloerkleed rood. Het verschil is dat mensen nu een vleugje nieuwsgierigheid toevoegen aan een neutrale kleur. Maar hoe kun je dit doen met vloerkleden rood? Er zijn veel manieren om je rode tapijt geweldig te maken. Een optie is om niet helemaal voor rood te gaan, maar door bijvoorbeeld voor een Kelim kleed te kiezen met blauwe, zwarte en oranje tinten die als neutraal werken en ook je rode vloerkleed meer warmte geven. Een andere optie is om bijvoorbeeld een ​​grijs wit tapijt te kiezen met gedurfde stukken rood, zoals onze moderne Wilton vloerkleden Nesvik en Kivik. Deze zijn niet genoeg om irritant te zijn of te botsen met je andere meubels, maar net genoeg om je kamer te verlichten en een interessant ontwerp te geven. Je kunt ook buiten de kleur denken om je vloerbedekking interessant te maken. Zo omvat ons assortiment rode vloerkleden ook tapijten met getextureerde ontwerpen, die afleiden van de kleur. Je ziet het, als je graag outside the box denkt, vind je bij Trendcarpet verschillende manieren om dat te uiten.

Kiezen voor een Oosters tapijt rood

Rood wordt geassocieerd met gevoelens van passie en vitaliteit. Afhankelijk van de tint kan rood een zachte, warme tint of een levendige en energieke kleur zijn. Mensen gebruiken rode kleuren om opwindende emoties uit te drukken en de aandacht van mensen te trekken. Rood is ook de kleur van bloed en vuur, twee krachtige symbolen en natuurkrachten. Om die redenen wordt rood vaak gebruikt in Perzische tapijten om prachtige ontwerpen en een breed scala aan visuele effecten te creëren. De makers van deze tapijten gebruikten vroeger de kleur rood om de nadruk te leggen in hun ontwerpen. De felle kleur zorgde voor een krachtige impact die belangrijke delen van een motief in de schijnwerpers zette. Om de kleur rood te bekomen, werd meekrapwortel gebruikt. Deze stond bekend om zijn rijke kleurstof voor een vloerkleed rood. Maar er waren veel andere natuurlijke bronnen van rood waaruit ambachtslieden konden kiezen, waaronder insecten en bloemen. Slakken en kevers, bloemen en onkruid werden gebruikt om wol van geiten en schapen te verven. Het eindresultaat was een opvallend Perzisch rood dat mensen met vreugde en moed vulde. Het rode vloerkled past in elke ruimte en is vandaag de dag populairder dan ooit. Onze prachtige hand geweven Kelim en Marokkaanse Berber tapijten zijn niet voor niets een van onze bestsellers.

Vloerkleed rood voor in de slaapkamer

Tapijten zijn een van de meest veelzijdige vloerbedekkingen die er zijn. Terwijl neutraal gekleurde tapijtkleden je meer creatieve vrijheid geven om gedurfdere kleuren op de muren te spatten, nemen vloerkleden met felle kleuren nu die rol op zich. Kiezen voor een verrukkelijk vloerkleed rood introduceert veel energie en stimuleert gevoelens van positiviteit, wat perfect is voor de slaapkamer. Maar als je met een felle kleur zoals rood in je slaapkamer werkt, zorg er dan voor dat accessoires zich aan de meer ingetogen kant van het spectrum bevinden. Dit voorkomt dat je ruimte overweldigend gaat lijken. Het rode tapijt past ook perfect bij een bohemian interieur of een vintage woonstijl. Bij beide kun je je zelfs volledig uitleven door kleinere doses andere kleuren op te nemen in je ruimte. Hierdoor zet je het leuke gevoel verder en bind je ook decorstukken aan elkaar. En heb je een slaapkamer met witte muren en veel lichtinval? Vertrouw dan op onze expertise en sluit de ogen. Stel vervolgens je kamer voor met een prachtig rood Perzisch tapijt! Zie je het geweldige contrast voor je?

Maak een statement met een vloerkleed rood

Als je een avontuurlijke ziel bent, is de gemakkelijkste manier om een ​​statement te maken met je vloerkleed rood door het tapijt te combineren met een contrasterende muurkleur. Tinten die tegenover rood staan ​​op het kleurenwiel, worden als complementair beschouwd omdat ze een opvallend contrast creëren. Omdat groen direct tegenover rood op het wiel staat, is het een ideale muurkleur om je huis wat meer pit te geven. Trendcarpet heeft een breed scala aan Kelim tapijten waarin groene tinten verwerkt zijn, wat niet alleen zorgt voor een Oosterse sfeer, maar ook voor harmonie. Ook met een bordeaux of wijnkleurig tapijt bieden groene muren een elegante, verfijnde uitstraling voor je kamer. Deze tinten rood zijn ideaal in een vintage interieur. En met een donkerrood vloerkleed is een blauwgrijze tint voor je muren een winnende combinatie. Hou je van modern? Bekijk dan zeker onze rode moderne Wilton vloerkleden die onderdeel uitmaken van de Trendcarpet Art Line. Daarnaast kunnen andere warme tinten in de buurt van rood aantrekkelijke opties zijn voor je muren, maar houd er rekening mee dat de look absoluut gedurfd en dramatisch is. Combineer bijvoorbeeld je vloerkleed rood in een woonkamer of eetkamer met een gouden muur voor een elegante, opvallende look. Voor een zachte look, probeer een lichtgele tint zoals botergeel. Voor maximaal drama in je kamer, combineer een rood vloerkleed met muren in mandarijn voor een gewaagd statement.

Meest bekeken producten
Populaire tapijten
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Wij raden aan: Populaire hoogpolige vloerkleden

Vloerkleden