Vloerkleed rechthoekig

Een vloerkleed rechthoekig is een geweldige toevoeging aan elke rechthoekige kamer. Of het nu bedoeld is om warmte te creëren, diepte toe te voegen of persoonlijkheid in een bepaalde ruimte te brengen. Daarbij is de grootte van een vloerkleed een belangrijke overweging. Het is moeilijk te bepalen wat het beste is. Trendcarpet biedt een uitgebreid assortiment rechthoekige vloerkleden in verschillende maten. Bovendien passen ze bij elk interieur. Rechthoekige vloerkleden zijn erg populair als het gaat om het vullen van een ruimte. En met onze vloerkleden in verschillende kleuren, stijlen en materialen helpen we je graag een ruimte te creëren waar je jarenlang van kunt genieten.

+ Meer-
Kleur
Lengte
Breedte
Prijs
Sorteer op

Huidige filters:

Verwijderen

Waar een vloerkleed rechthoekig neerleggen?

Rechthoekige tapijten passen in veel kamers. Woon- en slaapkamer hebben meestal de ideale afmetingen voor rechthoekige vloerkleden. Hoewel keukens soms vierkant zijn, heeft bijvoorbeeld een eiland de perfecte vorm voor rechthoekige tapijten. Bovendien biedt vloerbekleding bescherming en zacht comfort wanneer je in de keuken op tegels of hardhouten vloeren staat. Ook keukens in kombuisstijl lenen zich heel goed voor rechthoekige tapijten. Gangen zijn meestal ook de perfecte ruimte om een ​​sfeervol vloerkleed rechthoekig of een gangloper neer te zetten. Maar een rechthoekig vloerkleed past natuurlijk niet alleen in de keuken, eetkamer of woonkamer. Ook in de slaapkamer kan het een geweldige toevoeging zijn. Bijvoorbeeld deels onder het bed, zodat je nooit meer met blote voeten op een koude vloer staat wanneer je uit bed stapt. Daarnaast laat je met een rechthoekig vloerkleed ook kleinere ruimtes groter lijken.

Moet een vloerkleed rechthoekig passen in je kamer?

Niet noodzakelijk. Iedere kamer heeft zijn eigen sfeer en stijl. Een rechthoekig vloerkleed kan deze sfeer en/of stijl extra benadrukken. Van een vloerkleed met een warme uitstraling voor in de woonkamer tot een vloerkleed rechthoekig met een zakelijke uitstraling voor in het kantoor. Je kunt verschillende hoeken en afmetingen creëren met meubels en vloerkleden om de indeling van je interieur aan te vullen in plaats van de vorm van de kamer. Rechthoekige vloerkleden staan ​​bijvoorbeeld perfect onder een rechthoekige tafel in een ronde of ovale ruimte. Heb je een open woonruimte? Dan kan een verscheidenheid aan rechthoekige tapijtvormen diversiteit en diepte creëren.

In welke maten is een vloerkleed rechthoekig verkrijgbaar?

Ons assortiment van verbluffend verschillende rechthoekige tapijten is verkrijgbaar in een grote selectie maten die bij veel zones in je huis passen. Van een schattig klein vloerkleed rechthoekig in je kleine eethoek tot een lounge vloerkleed in je buitenruimte en alles daartussenin. Voor elke kamer hebben wij een maat die je interieur zal verfraaien en groter zal laten lijken. Of je meubels tot een geheel zal brengen om een afgebakende, gezellige ruimte te creëren.

Waarom is een vloerkleed rechthoekig zo populair?

Rechthoekige vloerkleden zijn niet voor niets gebruikelijk en populair. Ze zijn veelzijdig en passen in de meeste kamervormen. Een rechthoekig vloerkleed heeft de perfecte vorm om onder je banken, stoelen en salontafel te leggen en zo een aparte ontspanningszone in je woonkamer te definiëren. Je vloerkleed rechthoekig moet dan wel groot genoeg zijn voor al deze meubels, zodat ze allemaal het vloerkleed raken. Ook heeft een rechthoekig tapijt de ideale vorm voor onder een zes- of achtpersoons eethoek. Het vloerkleed moet echter altijd groot genoeg zijn om ervoor te zorgen dat de stoelen niet vast komen te zitten wanneer ze in gebruik zijn. In de keuken past een rechthoekig vloerkleed perfect voor het gedeelte waar de gootsteen zich bevindt. Als je bedenkt hoeveel rechthoekige vormen er van nature in je huis voorkomen, begrijp je waarom een ​​rechthoekig tapijt zo goed in zoveel ruimtes past.

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Stijl

TC Home

Klantenservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)