Koeienhuid - Bruin en Wit 46

Koeienhuid van A-kwaliteit (het hoogste kwaliteitsniveau)

Wanneer u bestelt ontvangt u de koeienhuid die u op de afbeelding ziet. Aangezien alle koeienhuiden een unieke uitstraling hebben is er van elke koeienhuid slechts één exemplaar in voorraad, en wanneer die is verkocht verwijderen we hem van onze website.

Afmetingen: 265 x 245 cm (lengte x breedte).

- Bestellingen geplaatst vóór 14:00 uur verzenden we nog dezelfde dag.

Kwaliteit bij Trendcarpet

------------------------------

Trendcarpet heeft maximale aandacht voor de kwaliteit van onze koeienhuiden. Wij halen koeienhuiden uit Brazilië, waar de mooiste en hoogste kwaliteit koeienvellen vandaan komen.

Vóór levering ondergaat elk koeienvel een behandelingsproces om 100% reukloos, duurzaam en slijtvast te zijn. Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon als u vragen hebt.

Verzorging en onderhoud

--------------------------------

Echte koeienhuiden zijn gelukkig zeer eenvoudig te onderhouden. Hier zijn 5 eenvoudige richtlijnen voor de beste verzorging van uw zojuist aangeschafte koeienhuid.

1) Een echte koeienhuid behoudt een aantal jaren dezelfde kwaliteit zonder onderhoud. Overdrijf de verzorging van uw koeienhuid dus niet.

2) Neem uw koeienvel van tijd tot tijd op en schud het uit om stof en licht vuil te verwijderen.

3) Bij vlekken, veroorzaakt door voedsel of drank, reinigt u het kleed met neutrale zeep en warm water. Zet het kleed niet in de week, bevochtig het alleen. Reinig grondig, zonder te hard te schrobben. Op deze manier voorkomt u dat de vlek

uitbreidt of niet meer weggaat. Gebruik een zachte, schone doek.

4) Reinig uw koeienhuid nooit in een stomerij.

5) Gebruik geen oplosmiddelen voor het reinigen van uw koeienhuid, doe hem niet in de wasmachine of droger.Niet op voorraad.

Naar de startpagina. »

Sitemap »

Vloerkleden

Klantenservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)