Patchwork Kelim-tapijten.

Kelim Patchwork wordt vervaardigd uit verschillende Turkse Kelim tapijten, zoals Jijim, Kayseri, Konya, Balikesir, Canakkale, Oushak, Denizli, Antalya, enz. Met andere woorden, zo'n tapijt bestaat uit delen van tapijten uit verschillende steden, dorpen en regio's in Turkije en samen vormen ze een prachtige mengelmoes van de Turkse tradities en culturen op het gebied van tapijten.

Hoe wordt een Kelim Patchwork gemaakt?

De fabrikant van Trendcarpet in Istanboel doorkruist Turkije en koopt vintage Kelim tapijten (Kelim tapijten die tot 100 jaar oud zijn) van handelaars in kleine dorpjes en regio's. De tapijten worden naar wasserijen gebracht waar ze worden gereinigd, en vervolgens gaan ze naar een restaurateur die ze nakijkt en herstelt. Hier worden ook de kleine stukjes van de oude Kelim tapijten aaneengezet en zo wordt het nieuwe tapijt, het Kelim Patchwork, gevormd. Vervolgens wordt het tapijt uitgerekt. Hierbij worden alle tapijten op tafels van verschillende groottes gelegd en zorgvuldig uitgerekt, van hoek naar hoek en van zijde naar zijde. Zo krijgen ze hun rechthoekige vorm.

Onmiddellijke levering op alle Kelim Patchworks op Trendcarpet.nl.

Alle Kelim Patchworks zijn handgeweven en van de hoogste kwaliteit. Alle tapijten zijn beschikbaar in het magazijn van Trendcarpet en als ze worden besteld vóór 14 uur, worden ze nog dezelfde dag geleverd. 

Prijs
Sorteer op

Huidige filters:

Verwijderen

-

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Stijl

TC Home

Klantenservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)