• GRATIS VERZENDING EN
  • GRATIS RETOURZENDING
  • 14 DAGEN GARANTIE
  • SNELLE LEVERTIJD

Betalingsmogelijkheden

Kaartbetaling (VISA / MasterCard)

In samenwerking met de kaartbetalingsoplossingen van Nets - een toonaangevende Scandinavische onderneming op het gebied van kaartbetalingen - worden alle transacties uitgevoerd volgens de nieuwe veiligheidsnorm 3D-Secure. Alle informatie wordt versleuteld met SSL 128 bit en heeft 100 procent zekerheid. Het geld wordt binnen 24 uur vanaf het moment dat u uw bestelling hebt geplaatst op uw rekening gereserveerd.

PayPal

PayPal heeft nu meer dan 150 miljoen gebruikers en als u een van hen bent, dan kunt u bij ons winkelen met uw PayPal-rekening. Bij de kassa kiest u PayPal als betaaloptie en vervolgens wordt u veilig doorverbonden met het PayPal betaalvenster. Als u nog geen PayPal-rekening heeft, maar er een wilt krijgen, dan kunt u er meer over lezen op www.paypal.nl.

Op rekening

Bij Trendcarpet kunt u nu op rekening winkelen. U ontvangt eerst uw aankoop en betaalt 14 dagen later.

Winkelen met een Klarna-rekening is de veiligste en eenvoudigste betalingsmogelijkheid op het internet. U ontvangt eerst uw bestelling thuis. Wanneer u uw aankoop hebt ontvangen sturen wij u een rekening. U heeft dan 14 dagen om die te betalen. Op die manier betaalt u achteraf, en pas wanneer u zeker weet dat u de artikelen wilt behouden.

Zo eenvoudig is het:

Aan de kassa vult u uw persoonlijke gegevens in: geboortedatum, naam, adres en telefoonnummer. Vervolgens klikt u op “Bestelling versturen”. Zodra u de bestelling heeft verzonden vindt een automatische kredietcontrole plaats. Die duurt ongeveer een seconde. Vervolgens is de bestelling klaar.

Trendcarpet verzend uw bestelling naar uw adres en wanneer u uw aankoop heeft ontvangen sturen wij u de rekening. Als u de goederen wilt behouden, dan hebt u 14 dagen de tijd om de rekening te betalen. Zendt u de artikelen binnen 14 dagen terug, dan wordt de rekening geannuleerd. Winkelen met een Klarna-rekening is de veiligste en eenvoudigste is veilig, gemakkelijk en zeker.

Bankoverschrijving

Indien u via bankoverschrijving wenst te betalen verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor verdere informatie. Een bankoverschrijving duurt 1 werkdag en goederen worden pas verzonden nadat uw betaling ons heeft bereikt.

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Klantenservice

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskFrançaisNederlands