Misschien een poef in leder of waarom niet fluweel?

Misschien een poef in leder of waarom niet fluweel?

In het huis van vandaag, 9 van de 10 hebben een poef, dat is niet zo vreemd als het is de meest voor de hand liggende interieur en zitplaatsen in een interieur. Comfortabel om op te zitten, makkelijk te verplaatsen en verbazingwekkend mooi om naar te kijken. Misschien heb je al een of meer krukjes, dat is heel goed, de Poef is hier te blijven!

De modellen die ik graag de meeste zijn Marokkaanse lederen poef en fluweel poef, die het meest populair in de markt.

Overal online, sociale media en tijdschriften ziet u altijd een van deze 2 schoonheden, geen wonder dat je een beslissing angst over welke te kiezen krijgen. Hieronder zal ik meer over materiaal, functie en uiteinden spreken om het gemakkelijker te maken om tussen leer en fluweel te kiezen. Hoop dat je wat hulp vinden in deze jungle van krukjes.

Marokkaanse leer poef
Laten we beginnen met het materiaal. Leder is de huid die is behandeld om resistent te worden tegen verslechtering met behoud van de natuurlijke kracht en elasticiteit. Deze behandeling heet looien-een proces van de behandeling van dierlijke huid om leder te produceren. De huid is natuurlijk uit Marokko en het ´ s behandeld in Marrakech Tanneries, een oude methode van behandelen en verven huid. Ze zijn handgemaakt en de rits onder de poef zijn goed gemaakt. Eenvoudig, een natuurlijk en echt materiaal dat perfect is om voor het maken van een Marokkaans leer poef te gebruiken en het lange duurzaamheid te geven.

Waarom ik graag dit model is omdat het straalt warmte. Je ziet meestal dit soort krukjes in verschillende tinten van bruin en als u op zoek bent naar een meer rustiek interieur, zou ik sterk aanbevelen een Marokkaanse lederen poef. Natuurlijk, er zijn veel leuke en mooie kleuren die u gebruiken om het interieur levendiger te maken. Aangezien de krukjes zijn handgemaakt en uniek, hun uiterlijk kan enigszins variëren. De meest voorkomende maat is ongeveer 30 cm hoog en 60 cm in diameter en kan variëren, afhankelijk van het bedrag van de opvulling. Natuurlijk u de opvulling, afhankelijk van hoe compact u het wilt. Voorbeelden van padding kan worden kussens of dekens.

Poef fluweel
Dan hebben we het andere model, dat is meer gewild en overwegend dan de eerdere poef. Niet zo vreemd, want fluweel is de heetste materiaal in 2018. In het verleden, het gebruik van fluweel was meer als koninklijke en religieuze kostuums, maar in de huidige samenleving u zien kleding, gordijnen, banden en, natuurlijk, fluwelen krukjes. Groot of klein, met of zonder opslag doet er niet toe, maar de heetste wat je het interieur is zeker een fluwelen poef. De meest voorkomende kleur is verschillende tinten grijs, maar dan is het eigenlijk de poef in het roze. Dit soort poef past in een meer stijlvolle woning en een interieur dat streeft naar luxe. Deze krukjes zijn verkrijgbaar in vele donkere en gezellige tinten, perfect in de herfst, maar ook in verse pastels. Net als alle details, is er een voor iedereen.

Geloof het of niet, maar op het moment van schrijven, heb ik eigenlijk overwogen en zal een bestelling van de fluwelen poef in roze plaats.

Gezellige avond!

/ Amanda



2018-10-18

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Stijl

TC Home

Klantenservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)