Misschien een Hoogpolig Vloerkleed?

Misschien een Hoogpolig Vloerkleed?

Het tapijt dat nooit krijgt  "oude " en houdt trendy moet worden Shaggy tapijten. Wie kent niemand, ongeacht de leeftijd, die heeft, willen of hebben gehad dit soort tapijt?

Het tapijt is gemaakt van een tissue in de knoop floss, ja je leest het recht, net als de nieuwe dans te verplaatsen. De knoop flossa wordt gewoonlijk gezien in combinatie met bed dekking en hoogpolig vloerkleed. Het tapijt is geweven in een weefgetouw met gebleekte vlas in de bodem en de knopen zijn verkrijgbaar in verschillende garens en stoffen. Er zijn twee soorten van dit tapijt, geheel en half. Net zoals het klinkt, het gaat over het garen, ofwel het garen dekt het hele tapijt of het garen is alleen voor het vormen van een decoratief patroon op delen van de hoogpolig vloerkleed.

Het beste ding over deze tapijten is dat ze beschikbaar zijn in allerlei vormen; vierkant, rechthoekig, rond of ovaal. Als u een deken wilt die de volledige vloer, van muur aan muur vult, maken zij ook op maat gemaakte grootte. Wie kan zich niet voorstellen een slaapkamer vloer, bijvoorbeeld, gedekt door deze zachte, glanzende en pluizige tapijt?

Het kopen van een Shaggy deken zal niet meer een keus van weinig modellen en kleuren betekenen. Ze zijn te vinden in alle kleuren van de regenboog; rood, oranje, groen, Turquoise, beige, paars, roze en natuurlijk zijn er ruige tapijten verkrijgbaar in zwart, wit en grijs.

Er zijn modellen met langere garens en modellen die zijn korter, maar gemeenschappelijk voor alle van hen is dat ze zacht en comfortabel om je voeten op te zetten. Één van de voordelen van deze dekens is dat zij geen lint verliezen en zij zijn gemakkelijk te behandelen in het algemeen. Ze kunnen worden gestofzuigd zoals gewoonlijk en u vlekken verwijderen met een vochtige doek zodra ze zich voordoen. Anders: een erkende tapijtreiniger toevertrouwen.

Bij het kiezen van een tapijt, u kiezen tussen kleuren en patronen, maar als het gaat om grootte, vorm en locatie, zijn er enkele tips. Bijvoorbeeld, is een 160 x 230 cm deken perfect voor een laag die ongeveer 2-2,5 meters lang is. Het tapijt mag niet korter zijn dan de Bank is lang. Als u een grotere ruimte hebt waar u een hoogpolig vloerkleed in 200 x 300 cm hebben, u twee kortere lagen van 2 m aan elke kant van het tapijt hebben, in plaats van het kopen van een 3-meter Bank. Dit type van ontwerp past beter in een zitkamer aangezien de banken/de leunstoelen zich tegenover elkaar bevinden.

Op Trendcarpet vindt u vele verschillende hoogpolig vloerkleed en kleuren die comfortabel zijn in het interieur. Ze hebben de populaire modellen gezellig, fancy, spectrum, Lounge, elegantie en zachte luxe. Het model dat ik het meest leuk vind is gezellig, want het garen is dun, glanzend en iets korter. Meer voordelen zijn dat ze altijd gratis verzending en gratis terug, ongeacht de levering wordt gedaan om een pakje winkel of rechtstreeks naar het adres.

/ Amanda2018-11-01

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Stijl

TC Home

Klantenservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)