Hoe kan je de beste rug kiezen voor de kamer van je kind

Hoe kan je de beste rug kiezen voor de kamer van je kind

Het kiezen van de juiste rug voor de kamer van je kind is niet het makkelijkste in de wereld. De kinderen spelen tegenwoordig, leren, worstelen en doen de hele dag allerlei activiteiten, wat het belangrijk maakt om een mooie plaats te hebben voor kinderen om te ontspannen en alleen kinderen te zijn. Er zijn zoveel rugs uit alle kleuren, vormen en patronen die het verkleinen van het perfecte wapen voor uw kinderen in de kamer hard maken. Hopelijk helpt deze blog je een beetje bij het kiezen van wat je uitkomt.

Het gemakkelijkste waarmee we beginnen is het kiezen van de juiste vorm en grootte. Vraag jezelf wat vorm en grootte je wilt? Begin met het meten van het gebied waar je jouw rug hebt. Beslissingen welke grootte het meest geschikt is voor het gemeten gebied. Nu beslissen over de vorm. De populairste vorm voor een kind is rechthoekig, wat vaak zinvol is, maar het kiezen van een ronderug kan ook zeer gunstig zijn

De volgende stap is het kiezen van het perfecte patroon en het ontwerp dat bij je kinderen hoort. Vergeet niet om de voorkeuren van uw kind in gedachten te houden. Zij zijn degene die zal spelen, worstelen en het meest op de rug zal zijn. Veel kinderen houden van dieren rugs- ze zijn kleurrijk, welkom en geven een vriendelijk vibe. Veel kinderen zoals onze fotboll rug en sky road rug- zijn spannender en relatabeler voor andere kinderen. Het is belangrijk dat je kind een kans krijgt een rug te hebben die ze leuk vinden.

Eén ding dat soms over het hoofd wordt gezien, is de kleur van het tapijt. Kleur is gekoppeld aan emotie. De kleur van het rug kan bewust uw gevoelens beïnvloeden. Het is iets waar de meesten van ons niet over nadenken. Wanneer ouders een kamer kiezen voor speelkamers, kinderdagverblijven en slaapkamers, moeten ouders rekening houden met de invloed van de kleur. Hier zijn enkele kleuren die je bewust moeten zijn en hoe ze uw stemming beïnvloeden.

 

Warm gekleurde rugs

Warm gekleurde rugs creëren gevoelens van veiligheid en comfort, omdat ze een temperatuurkleur vormen. Ze hebben ook een soort stimulerend effect.

Rood- De kleur rood stimuleert uw adem- en hartsnelheid. Het is een bron van moed en energie. Voel je vrij om rood te gebruiken in een speelkamer, maar vermijd het in gebieden waar je kind gaat slapen.

Geel - Geel is een kleur die de kamer opvroomt en een zonnige raditie vrijgeeft. Het is bekend om kinderen te helpen zich te concentreren, dus overwegen om het in een leeshoek te gebruiken.

 

Koele gekleurde rugs.

Koele kleuren zoals blauw en groen maken een kamer rustiger en ontspannen.

Blauw - deze kleur blijkt de agressie, bloeddruk en ongerustheid te verminderen. Dit is de perfecte kleur voor een speelkamer.

Groen - Groen is een kleur die een gevoel van positief welzijn heeft gecreëerd. Het is een kleur die in elke omgeving echt kan worden gebruikt.

Grijs - Grijs is een neutrale kleur die op elke plaats echt kan worden gebruikt en die elke ruimte kan volgen.

Overweeg onze selectie van kinder rugs te bekijken hier. Wat de kleur, vorm of grootte ook maar is, we hebben voor jou de perfecte rug!



2019-04-26

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Stijl

TC Home

Klantenservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)