• GRATIS VERZENDING EN
  • GRATIS RETOURZENDING
  • 14 DAGEN GARANTIE
  • SNELLE LEVERTIJD

De comeback van het Shaggy tapijt

De comeback van het Shaggy tapijt

Hoewel het shaggy rug teruggaat naar de oude Grieken, is de shaggy rug synoniem met de Amerikaanse levensstijl en cultuur van de jaren zestig en zeventig en vaak verbonden met zorgvrije overladen en de generatie van die tijd. Het ongebruikelijke uiterlijk, het wapperende materiaal en het zachte gevoel maakten het een zeer populair wapen over de hele wereld. In de jaren tachtig begon de shaggy rug af te dalen, omdat de associatie met het tijdperk van de "hippie" het leek als een symbool van een voorbij tijdperk.

Maar nu is het shaggy rug een spectaculaire comeback. Ondanks het feit dat het een tijdje nergens meer te zien was, heeft de comeback van het rug in mode laten veranderen van een traditioneel drukluik naar een trendy comfortabel. De mensen kwamen er steeds weer achter dat het shuggy rug een grote hoeveelheid diepgang en textuur toevoegt aan een kamer, en dat het ook erg mooi en comfortabel is om te beginnen. Er zijn tegenwoordig veel soorten shaggy rugs die in veel verschillende kamers passen. Van een neutrale kleur tot funky patronen is er een shaggy rug voor elke kamer.

Als je nooit een shaggy rug onder je voeten hebt gevoeld, dan mis je die. Wanneer je voeten het oppervlak van een shaggy rug raakt, kun je niet helpen maar je voeten in de shuggy rug te steken, om het zachte textuur en vezels te voelen en om de comfort en de soepelheid te waarderen die het rug brengt. En dan nog niet, het is ook zo dat de rug het lawaai vermindert. In plaats van voetstappen van een mijl te horen, kun je bijna langs het tapijt gliden als een ninja. Het tapijt werkt bijna als insulator, door het absorberen van lawaai zal je huis een rustiger, stiller en meer ontspannen plek worden om te genieten.

Als je een comfortabele sfeer in een kamer wilt creëren, dan kan je echt niet verkeerd gaan met een shaggy rug. Met zijn zachte en comfortabele textuur is het vooral geschikt voor een kinderkamer. De luxe stijl van het rug maakt het bijna goed in elke ruimte. De rugs worden hier in een breed scala van maten en kleuren aangeboden. Of je een shaggy rug nodig hebt voor je woonkamer of keuken, je kunt er zeker van zijn dat je er een kunt vinden om je te helpen.

De comeback van het shaggy rug is een stukje geschiedenis op zichzelf. Bekijk ons assortiment aan shaggy rugs Je zult er zeker van zijn dat je er een vindt die goed uitkomt wat je misschien in gedachte heb voor een rug.2019-03-28

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Stijl

Posters

Klantenservice

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski