Antraciet vloerkleed

Antraciet wekt steeds meer interesse bij het inrichten van een interieur. Het is een donkere kleur, maar tegelijkertijd niet deprimerend. Daarnaast is antraciet dubbelzinnig en rechtlijnig. Verder is het een kalme en neutrale kleur, maar ook intrigerend en mysterieus. Als je gefascineerd bent door de sobere schoonheid van deze verfijnde donkere tint, dan kun je met een antraciet vloerkleed de meest harmonieuze combinaties creëren in om het even welke kamer van je huis. Kortom, een antraciet vloerkleed is een geweldige keuze voor rustgevende en stijlvolle interieurs.

+ Meer-
Kleur
Lengte
Breedte
Prijs
Sorteer op

Huidige filters:

Verwijderen

Antraciet vloerkleed viscose

Met een antraciet vloerkleed Jodhpur in viscose bijvoorbeeld heb je het beste van twee werelden. Aan de ene kant voegt de warme grijs witte kleur een fijne sfeer aan je woonkamer toe. Aan de andere kant zorgt het materiaal waarvan het kleed is gemaakt voor een luxe uitstraling. Het 100% viscose tapijt komt in antraciet grijs, in combinatie met lichtere kleuren die mooi in elkaar overlopen. Bovendien is het een geweldig idee om dit tapijt als kunstwerk aan de muur te hangen. Als je dit vloerkleed kiest, weet je zeker dat het de blikvanger van je woonkamer wordt. Je kunt dit viscose kleed niet alleen krijgen in een effen antraciet grijs, maar ook in combinatie met een lichtere kleur, wat mooi in elkaar overloopt.

Antraciet grijs vloerkleed voor de kinderkamer

Vrolijke kleuren staan altijd leuk als je een vloerkleed voor een kinderkamer kiest. Maar ook een antraciet vloerkleed kan zorgen voor gezelligheid en veel speelplezier. Voor de allerkleinsten hebben onze kindervloerkleden leuke afbeeldingen, waar antracietgrijs in is verwerkt. Voor kinderen die al wat ouder zijn, is het een goed idee om voor een neutraal en effen antraciet vloerkleed te kiezen. Bijvoorbeeld ons plat geweven wollen vloerkleed Avafors Bubble. Dit tapijt oogt niet alleen origineel, het ligt ook stevig op de grond, zodat er vaak over gelopen kan worden.

Rond antraciet vloerkleed

Onze ronde vloerkleden Aranga zijn de blikvanger voor je woon- en eetkamer. Het geeft een speels effect als het onder een vierkante salontafel ligt, of onder de eettafel die rechthoekig is. Dit antraciet vloerkleed van Rya is ongeveer 3 centimeter dik. De 100% synthetische stof is met een speciale techniek behandeld, waardoor het niet pluist. Je kunt het eenvoudig schoonhouden door te stofzuigen. Vlekken verwijder je met een vochtige doek. Dit antraciet vloerkleed zorgt gegarandeerd voor een goed gevoel en gezelligheid in je kamer.

Antraciet vloerkleed in de keuken

Om wat extra gezelligheid in je keuken te brengen, zijn er speciale vloerkleden die daar heel geschikt voor zijn. Deze vloerkleden zijn gemaakt van kunststof en vergen weinig tot geen onderhoud. Dit soort tapijten zijn dan ook ideaal voor gebruik in de keuken. En zelfs voor buiten! Ons aanbod plastic kleden of Horredskleden is ruim en overzichtelijk. Je kunt kiezen tussen leuke patronen en kleurencombinaties. Denk bijvoorbeeld aan leuk antraciet vloerkleed met ruiten. Of een in antracie en geel. Welk ontwerp en kleur je ook verkiest, wij hebben het!

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Stijl

TC Home

Klantenservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)