Vloerkleed kinderkamer

Gaat u de kinderkamer inrichten of bent u op zoek naar een nieuw vloerkleed kinderkamer? Wij hebben vloerbedekking voor de kinderkamer in allerlei vormen, designs en kleuren. Voor kinderen kiezen mensen in veel gevallen voor een typisch roze vloerkleed voor een kinderkamer voor een meisje, of een blauw vloerkleed voor een jongen. Maar in ons assortiment vindt u ook diverse vloerkleden met neutrale kleuren en patronen, die geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes. Wij hebben bijvoorbeeld vloerbekleding met designs van sterren, de maan, en dieren. Welk kleed u ook kiest, het geeft een warme sfeer in de kinderkamer. Een vloermat zorgt namelijk zorgt voor warme voeten, een gezellige sfeer en kinderen kunnen heerlijk op het kleed op de grond spelen.

+ Meer-
Kleur
Lengte
Breedte
Prijs
Sorteer op

Huidige filters:

Verwijderen

Waarom een vloerkleed kinderkamer?

Met de baby nog even knuffelen voor het slapen gaan of gezellig een verhaaltje voorlezen aan uw peuter. Voor beide activiteiten is het fijn als u samen lekker op een warm kinderkamer vloerkleed kunt zitten. Op de zachte ondergrond kan uw kindje zich ook wat bewegen, zonder zich te bezeren aan de harde vloer. Jonge kinderen zijn bewegelijk en spelen volop. Ze leren lopen, zitten en rollen. Dan is het fijn een zacht vloerkleed als ondergrond in de kinderkamer te hebben. Ook met speelgoed gooien of iets laten vallen, hoort bij jonge kinderen. Bescherm dus uw vloer met een mooi kleed. Uw kind kan dan lekker spelen en de blokkentoren gerust laten vallen, zonder veel lawaai of putten en krassen in de vloer te maken. Maar een tapijt in de kamer is niet alleen voor peuters en kleuters. Ook grotere kinderen en tieners vertoeven graag op de grond in hun slaapkamer, samen met een vriend of vriendin. Boekjes lezen, iets bouwen, knutselen of Playstation spelen. Daarom is het handig om ook voor hen een vloerkleed kinderkamer te hebben. Of ze nu op de grond zitten of liggen, ze krijgen het niet koud door de zachte warme vloerbedekking. Bovendien maakt zo'n tapijt elke kinderkamer sfeervol en uitnodigend voor allerlei speelactiviteiten. Het is een leuke ontwerp die binnen spelen net iets gezelliger en veiliger maakt.

Vloerbekleding voor de kinderkamer in een passend ontwerp.

Het is niet altijd gemakkelijk om een passend vloerkleed kinderkamer te kiezen. Welk kleed u kiest hangt ook af van de stijl van de kamer en de leeftijd van uw kind. Misschien heeft uw kinder- of babykamer al een thema en zoekt u een bijpassend vloerkleed. Naast de kleur, roze voor een meisje, blauw voor een jongen of neutrale kleuren voor een neutrale kinderkamer, hebben wij ook verschillende designs. Zo zijn er vloerkleden met het thema nacht met bijvoorbeeld de maan, sterren, slapende uilen of andere nachtdieren. Maar ook algemene thema's zoals de natuur, het bos of het strand zijn te vinden. Wilt u graag een typische jongenskamer? Dan zijn er allerlei blauwe vloerkleden met zeilboten, tractoren of stoere piraten. Voor meisjes zijn er kleden met prinsessen, eenhoorns of ballerina's. Voor de wat grotere kinderen die graag spelletjes spelen of gewoon graag op de grond spelen, is het geweldig om een speeltapijt in de kamer te hebben. Denk maar aan een kleed om op te hinkelen of een speelkleed met afgebeelde wegen om met auto's op te rijden. Hou bij het kiezen van een vloerkleed ook rekening met de leeftijd van uw kind. Een neutrale bekleding is geschikt voor alle leeftijden. Een kleed met een bepaalde design is mogelijk meer gericht op een bepaalde leeftijd. We kunnen natuurlijk ook niet uit het oog verliezen dat kinderen snel groeien. Daarom past een tijdloos en neutraal vloerkleed in elke kinderkamer, ongeacht de leeftijd.

Verschillende soorten en maten vloerkleed kinderkamer

Tapijten voor de kinderkamer zijn er in allerlei vormen en maten. Zo zijn er gezellige ronde, maar ook rechthoekige vloerkleden voor de kinderruimte. Een rechthoekig kleed is mooi midden in de kamer of bijvoorbeeld als speelkleed. Een rond tapijt is meer een sfeervol vloerkleed in het interieur van het vertrek, bijvoorbeeld voor bij een lekkere schommelstoel of kleine bank. Maar het kan ook bij de deur, bij een kast of commode worden gelegd. Hoe groot het kleed moet zijn, hangt af van de kamer waarin het wordt gebruikt. Daarbij mag het tapijt niet te overheersend zijn, maar wel groot genoeg voor het doel waarvoor het gebruikt gaat worden. Een mooi rond kleed, zacht en warm voor uw voeten, terwijl u uw baby verschoont, naar bed brengt of op de stoel een boekje voorleest hoeft niet zo groot te zijn. Voor een speelkleed waarop uw kind met een vriendje of vriendinnetje speelt, wilt u uiteraard meer ruimte hebben. Hierbij houdt u rekening met de ruimte om te zitten en het speelgoed. Onze vloerkleden bestaan ook uit verschillende materialen, zoals wol, katoen of synthetische wol. Onze vloerbedekkingen zijn verder lekker zacht en goed te onderhouden. Na het spelen kunt u ze goed stofzuigen voor een goede hygiëne. De vloerkleden van synthetische wol zijn ook veilig voor mensen met allergieën. Wat uw wensen en behoeften ook zijn, wij hebben een vloerkleed kinderkamer dat erbij past.

Zo kiest u het juiste vloerkleed kinderkamer

Om het juiste vloerkleed kinderkamer te kopen, zijn er een paar zaken die goed zijn om aan te denken. Ten eerste is er de leeftijd van uw kind en het ontwerp dat u prefereert. Voor jonge kinderen is een afbeelding leuk. Ze kunnen dan de kleuren en woorden van de afbeelding of voorwerpen op het kleed oefenen. Maar kinderen groeien en ontwikkelen zich snel. Wilt u dat een kleed langer meegaat? In dat geval is een ontwerp dat tijdloos is beter voor uw kindervertrek. Ten tweede is ook het doel belangrijk. Waarvoor dient het kleed? Waar in de kinderkamer zult u het gebruiken? Wilt u zachte warme voeten bij het bed, bij de commode of tijdens het voorlezen van een boek? Of wilt u dat een groter kind met vriendjes of vriendinnetjes op het vloerkleed kan zitten en spelen? Of misschien wilt u gewoon een vloerkleed als accessoire in de kinderkamer, zonder specifiek doel. Tenslotte is het soort kleed het derde punt om over na te denken. Denk hierbij aan de vorm, de grootte en het materiaal waaruit het is vervaardigd. In ons assortiment vindt u veel mogelijkheden en een ruim aanbod aan vloerbedekking. Geraakt u er zelf niet uit om eentje te kiezen? Contacteer ons en vraag onze medewerkers om advies! Wij helpen u graag verder om de juiste keus te maken.

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Stijl

TC Home

Klantenservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)