• GRATIS VERZENDING EN
  • GRATIS RETOURZENDING
  • 14 DAGEN GARANTIE
  • SNELLE LEVERTIJD

Perzisch tapijt - Perzische tapijten voor de beste prijzen online.

Een Perzisch tapijt is extra speciaal - het tapijt der tapijten. Een Perzisch tapijt is over de hele wereld bekend als een van de meest exclusieve tapijten die er zijn, dankzij de traditie, de kwaliteit, de patronen en de kleuren van het tapijt. Perzische tapijten werden historisch gezien geweven en geknoopt door nomadenstammen maar ook in dorpen en steden in heel Iran. Er zijn veel tapijten die vernoemd zijn naar dorpen en steden in Iran, zoals Tabriz, Isfahan, Kashan en Nain. Een Nain-tapijt is misschien wel het meest gewild van alle Perzische tapijten.

+ Meer-
Kleur
Lengte
Breedte
Prijs
Sorteer op

Huidige filters:

Verwijderen

De patronen van een Perzisch tapijt.

Perzische tapijten hebben over het algemeen vier verschillende patronen waarbij het medaillon-patroon tapijt tot de meest bekende behoort. De patronen variëren afhankelijk van het feit of de tapijten zijn geknoopt of geweven door nomadenstammen, door ateliers in de stad of in dorpen.

Een Perzisch tapijt bij Trendcarpet kopen.

Het bestellen van een Perzisch tapijt bij Trendcarpet.nl is geheel veilig. U betaalt per factuur zonder extra kosten en u krijgt dus uw Perzische tapijt thuis bezorgd, voordat u betaalt. U heeft een 14-daags retourrecht en dus ruim de tijd om te beslissen over uw nieuwe tapijt. Alle Perzische tapijten die u op Trendcarpet ziet zijn voorradig en worden, als de bestelling voor 14.00 uur wordt geplaatst, dezelfde dag verzonden. Anders wordt het tapijt de volgende werkdag verzonden.

 

Meest bekeken producten
Populaire tapijten
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Wij raden aan: Populaire hoogpolige vloerkleden

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Stijl

Klantenservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski