• GRATIS VERZENDING EN
  • GRATIS RETOURZENDING
  • 14 DAGEN GARANTIE
  • SNELLE LEVERTIJD

Patchwork vloerkleden

De Patchwork vloerkleden worden vervaardigd uit meerdere Turkse tapijten die 30 tot 90 oud zijn. De delen ervan worden gewassen, hersteld en samengeweven in de vloerdecoratie die Patchwork genoemd wordt. De fabrikant van Trendcarpet in Istanboel doorkruist Turkije en koopt vintage vloerkleden van handelaars in kleine dorpjes en regio's. De tapijten worden naar wasserijen gebracht waar ze worden gereinigd, en vervolgens gaan ze naar een restaurateur die ze nakijkt, herstelt en verstevigt. Hier worden ook de kleine stukjes van de tapijten aaneengezet en zo wordt het nieuwe tapijt, het Patchwork, gevormd. Vervolgens wordt het tapijt uitgerekt. Hierbij worden alle tapijten op tafels van verschillende groottes gelegd en zorgvuldig uitgerekt, van hoek naar hoek en van zijde naar zijde. Zo krijgen ze hun rechthoekige vorm.

Onmiddellijke levering op alle Patchworks op Trendcarpet.nl.

Alle Patchworks zijn handgeweven en van de hoogste kwaliteit. Alle tapijten zijn beschikbaar in het magazijn van Trendcarpet en als ze worden besteld vóór 14 uur, worden ze nog dezelfde dag geleverd. 

+ Meer-
Kleur
Lengte
Breedte
Prijs
Sorteer op

Huidige filters:

Verwijderen
Meest bekeken producten
Populaire tapijten
TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆
Wij raden aan: Populaire hoogpolige vloerkleden

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Stijl

Klantenservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski