Retourzending (gratis retourzending)

Als u een tapijt wilt terugsturen, neemt u eerst contact met ons ons op om de retourinstructies en een verzendlabel te ontvangen. U bent ervoor verantwoordelijk dat het tapijt onbeschadigd wordt ontvangen. Verpak het tapijt zorgvuldig.

 

Wij betalen alle kosten voor de retourzending door middel van onze verzendlabels. We streven ernaar dat al onze klanten 100% tevreden zijn met de tapijten die ze bij ons bestellen. Wij maken gebruik van DHL voor een veilige retourzending.

 

De terugzending is niet voltooid totdat we de teruggezonden goederen hebben ontvangen en onderzocht. Nadat een retourzending is voltooid, ontvangt u het tegoed op dezelfde creditcard of bankrekening als die u hebt gebruikt voor de aankoop. Als we retourgoederen ontvangen zonder de juiste retourdocumenten, worden de producten op kosten van de klant teruggestuurd.

 

14 dagen niet goed, geld terug-garantie.

Voor al onze klanten geldt een herroepingstermijn van 14 dagen vanaf de leveringsdatum (Dit geldt niet voor zakelijke bestellingen of op maat gemaakte bestellingen). Wij bieden gratis retourzending op alle orders binnen Nederland/België om ervoor te zorgen dat onze klanten 100% tevreden zijn met hun aankoop. Zie “Retourneren” voor meer informatie.

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Stijl

TC Home

Klantenservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)