LUXE, TIJDLOOS, VISCOSE

LUXE, TIJDLOOS, VISCOSE

Wie heeft niet gehoord van het woord Viscose vloerkleed de laatste tijd?

Het tapijt dat is meer en meer populair geworden en is nu uitgegroeid tot de meest voorkomende en verwachte materiaal in het Zweedse huis.

De tapijten van de Viscose vloerkleden het waarvan materiaal op zijde lijkt, heeft een glans en een ongelooflijk goed-vervaardigd Aura en verstrekt een stevig, exclusief en luxueus gevoel. Dankzij de mooie kleuren en glans, worden de Viscose vloerkleden meer levend, afhankelijk van hoe het licht in de ruimte valt. Als een materiaal, viscose is zacht, ademhaling goed, heeft een mooie val en houdt de kleur goed, zelfs de elasticiteit en rimpel hardheid zijn laag. In aanvulling op dit alles, een Viscose vloerkleed kan waarschijnlijk een van de meest comfortabele om uw voeten rusten op.

Veel voorkomende vragen over Viscose vloerkleden zijn natuurlijk het materiaal. Wat is eigenlijk Viscose?

Laten we het nemen vanaf het begin. Viscose is een kunstmatige vezel en is verkrijgbaar in twee vormen: kunstvezels en synthetische vezels. De kunstmatige vezel is te vinden in de natuur in de vorm van cellulose uit, bijvoorbeeld, bomen en bamboe, en als eiwit uit, onder andere, melk en sojabonen, maar ze zijn in de verkeerde vorm. In gevallen waar de vezels worden gebruikt om tapijten te maken, is het gewoonlijk cellulose van boom pulp zoals sparrenbomen of andere bomen. De vezels van de cellulose van de bomen moeten eerst worden vrijgegeven en worden uitgesplitst en worden behandeld zodat zij kunnen worden gesponnen en aan stof worden geweven. Hoewel in het productieproces, verschillende chemicaliën worden gebruikt, maar het product wordt beschouwd als een van de betere milieu-keuzes.

Zo, wordt een kunstmatige vezel aan draad, die in stof wordt geweven die dan een tapijt wordt.

Hier zijn een aantal extra redenen waarom alleen de Viscose vloerkleed is de voor de hand liggende keuze. Mooi, eenvoudig en schoon ontwerp dat mooi past in Scandinavische huizen. Aangezien tapijten zijn ongetwijfeld een van de belangrijkste accessoires voor een huis, het is iets wat elke persoon koopt, dus waarom niet genieten van een fluwelen-achtige schoonheid. Haal een bank of voedsel groep met een Viscose vloerkleed, die een zeer goede mogelijkheid om een visuele geheel dat maakt het huis ademen LUXE. De van de Viscose vloerkleden zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren en grootte en kunnen een boring ruimte zeer levendig en glamoureuze gemakkelijk maken. Veronderstel dat een tapijt zulk een grote invloed op de mens kan maken!

Maakt niet uit wat interieur stijl die u wilt en hebben, u altijd gebruik maken van viscose vloerkleden. Je nooit te veel. Kies uit zowel discrete kleuren en meer kleurrijke varianten. Misschien een donkerblauw om een harmonie te krijgen en een kalm in de slaapkamer, die geeft je ook iets zachts om je voeten te rusten op. Of waarom niet een lichtgrijze kleur in de woonkamer om gemakkelijk overeen met de resterende interieur.

Als u niet reeds 1 of 2 van deze trendy dekens hebt, denk ik u één hier bij Trendcarpet zou moeten kopen. Ze zorgen ervoor dat de productie en kwaliteit voldoen aan de hoge standaard een Viscose vloerkleed hebben. Ze bezoeken de grote tapijt-beurzen binnen en buiten Delhi, India en ze bezoeken, zorgt voor kwaliteit en kopen ze allemaal zonder tussenpersonen op de markt de beste prijzen.

/ Amanda



2018-10-12

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Stijl

TC Home

Klantenservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)