Alle koeienhuiden.

Een koeienhuid kleed van Trendcarpet wordt rechtstreeks geïmporteerd vanuit zorgvuldig geselecteerde leerlooierijen in Brazilië, Argentinië en Colombia. Zuid-Amerika is de regio van oorsprong van koeienhuiden van de hoogste kwaliteit met de spectaculairste patronen. Een echte koeienhuid is uniek, er zijn geen twee huiden die hetzelfde zijn en geeft leven, stijl, exclusiviteit en karakter aan uw huis. Alle koeienhuiden bij Trendcarpet zijn van 1A-kwaliteit; dit is het hoogste kwaliteitsniveau.

Een koeienhuid kleed is een kunstwerk.

Bij Trendcarpet vindt u het grootste aanbod koeienhuiden in Europa. Als u rechtstreeks naar de kleuring of het patroon wilt gaan waarnaar u op zoek bent, kunt u koeienhuiden kiezen uit de volgende categorieën:

» Bruin en wit/Exotische koeienhuiden   

•    Koeienhuiden - Bruin/wit 
•    Koeienhuiden – Beige, grijs en wit
•    Koeienhuiden - Tricolor (zwart/bruin/wit)
•    Koeienhuiden - Exotisch (unieke mix van kleuringen en patronen)

» Zwart/witte koeienhuid

•    Koeienhuiden - Zwart

Alle koeienhuiden zijn van de hoogste kwaliteit. Trendcarpet werkt alleen met koeienhuiden van 1A-kwaliteit en alle leerlooierijen in Zuid-Amerika kunnen buigen op tientallen jaren ervaring die ze gebruiken om koeienhuiden in zeer slijtvaste, duurzame en prachtige vloerkleden te veranderen.

Bestel uw koeienhuid kleed voor 14:00 en we verzenden het nog dezelfde dag.

Alle koeienhuiden die u ziet op de website hebben we op voorraad en voor bestellingen die worden geplaatst voor 14:00 (maandag tot en met vrijdag), wordt uw koeienhuid nog op dezelfde dag verpakt en verzonden. Als u uw koeienhuid in het weekend bestelt, worden de goederen verzonden op maandag. U kunt kiezen om veilig te betalen per factuur (u ontvangt eerst uw koeienhuid en de rekening volgt een week later), via kaartbetaling, bankoverschrijving of PayPal.


checkout Afrekenen
PRODUCTEN
Klantenservice
        

Geproduceerd door Wikinggruppen