Echt Afghaans vloerkleed - groot aanbod aan Afghaanse Afghaanse vloerkleden

Afghaanse vloerkleden hebben een welverdiende, goede reputatie en zijn misschien wel het meest bekend van alle Afghaanse producten. Er zijn meerdere redenen voor deze goede reputatie. Ten eerste zijn Afghaanse vloerkleden esthetisch aantrekkelijk, met hun mooie (vaak dieprode) kleuren en fascinerende patronen. Maar het zijn ook duurzame en stevige tapijten die tegen een stootje kunnen. Het gaat om tapijten die met de hand geknoopt zijn, met de gedachte dat ze echt gebruikt zullen worden. Als u een Afghaans vloerkleed koopt, dan kunt u erop vertrouwen dat u een kwaliteitsmat in huis haalt, een tapijt met een lange geschiedenis en een traditie die voortleeft.

+ Meer-
Kleur
Lengte
Breedte
Type
Maat
Kamer
Vorm
Stijl
Prijs
Sorteer op

Huidige filters:

Verwijderen

Echte Afghaanse vloerkleden.

Ondanks dat Afghaanse vloerkleden zo bekend zijn, is het in wezen slechts een klein deel van de bevolking die de tapijten knoopt: De Turkmenen die in Afghanistan leven. Turkmenen leven voornamelijk in het noorden en westen van Afghanistan en ze vertegenwoordigen ongeveer 3% van de Afghaanse bevolking. Ze leven grotendeels aan de westelijke en noordelijke grens van het land en hier worden dan ook de meeste Afghaanse vloerkleden geknoopt. Ook komt een gedeelte van de Afghaanse vloerkleden uit Pakistan, waar vele Afghanen de afgelopen veertig jaar naartoe zijn verhuisd. Dat maakt de vloerkleden niet minder echt, want er wordt van dezelfde techniek gebruik gemaakt als voor de tapijten die rechtstreeks uit Afghanistan komen en het is dezelfde groep mensen die de vloerkleden maakt.

Afghaans vloerkleed van hoge kwaliteit.

Het bekendste Afghaanse vloerkleed is waarschijnlijk het Akhche vloerkleed, dat bijna synoniem is aan het woord Afghaanse vloerkleden. Kenmerkend voor Akhche is de speciale rode kleur en het olifantenpootpatroon. Ze zijn handgeknoopt en staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Maar er zijn ook andere Afghaanse vloerkleden, zoals de bekende Kelim vloerkleden, waarbij de vele prachtige kleuren en patronen een echte blikvanger zijn. Net zoals het Akhche tapijt staan ze bekend om de duurzaamheid en de hoge kwaliteit. Als u op zoek bent naar een Afghaans tapijt van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs, dan kunt u hier bij Trendcarpet veel tapijten vinden om uit te kiezen. We bieden u altijd gratis verzending aan wanneer u bij ons winkelt, en u kunt ook gratis retourneren indien nodig.

Vloerkleden

Kamer

Kleur

Afmeting

Stijl

TC Home

Klantenservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)